0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Litteratur

Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Clinical Wonders of Acupuncture and Moxibustion

  Akupunktur och moxibustion utifrån kliniska erfarenheter gällande 130 av våra vanligaste sjukdomar. Varje sjukdom beskrivs utifrån dess etiologi, patogenes, huvudsakliga kliniska manifestationer, differentiering samt val av akupunkturpunkter.
  Exkl.moms: 250,00 kr Inkl moms: 265,00 kr
 2. Atlas of Chinese Tongue Diagnosis (2nd Edition)

  INNEHÅLL Kapitel. 1 Grunderna i tungdiagnostik. Kapitel. 2 Bleka tecken på tungan. Kapitel. 3 Tecken på tungan som förknippas med obalans i Njurarna. Kapitel. 4 Tecken på tungan som förknippas med obalans i Magen. Kapitel. 5 Tecken på tungan som förknippas med obalans i Lungan. Kapitel. 6 Tecken på tungan som förknippas med obalans i Hjärtat. Kapitel. 7 Tecken på tungan som förknippas med obalans i Levern. Kapitel. 8 Tecken på tungan som förknippas med Blod stagnation Kapitel. 9 Tecken på tungan som förknippas med Hetta. Kapitel. 10 Tungans beläggning. Kapitel. 11 Speciella tecken på tungan.
  Exkl.moms: 680,00 kr Inkl moms: 720,80 kr
 3. Japanese Acupuncture: A Clinical Guide

  Denna text är en praktisk guide till de verktyg, kunskaper och tekniker som är gemensamma för all akupunktur med betoning på de som är unikt eller kreativt japanska. Det är tydligt, direkt och helt illustrerad med hög upplösning närbildsfotografering. Instruktionerna är enkla och koncisa så att de lätt kan appliceras vid utövande av någon akupunktur tradition. Från att börja med traditionella nålarna tekniker, täcker texten filiform nålning, tonifiering och dispergering, nål med moxa - alla med olika infallsvinklar. Moxibustion är täckt i lika stor utsträckning och detalj som t.ex. instrument, intradermalt nålar, press nålar och magnetkulor. Förutom högspecialiserad japanska tekniker såsom shonishinpo (behandlings tekniker för barn) och Manaka trä hammare och nål teknik, är behandlingar som koppning som används i hela Asien som beskrivs i detalj. Den här boken är mer än bara en fin samling av praktisk undervisning. Introduktionen ger sammanhang genom en kort men väldigt lättillgängligt tur i modern japansk utbildning och praktik som inkluderar en mycket användbar guide till att behandla orsak (rot). Var och en av teknikerna görs också mer värdefull med en beskrivning av behandlingsprotokoll med beprövad historik av framgångsrik klinisk tillämpning.
  Exkl.moms: 400,00 kr Inkl moms: 424,00 kr
 4. Finding Effective Acupuncturpoints

  Det finns många böcker om akupunkturpunkter, men vad som saknas är beskrivningar av experter utövare av hur de själva faktiskt gör för att välja, hitta och använda punkterna. Denna bok skulle ger läsaren en möjlighet att "kika över axeln" på expert för att ta reda på vad de verkligen gör på kliniken.
  Exkl.moms: 300,00 kr Inkl moms: 318,00 kr
 5. Atlas of Blood and Qi Disorders in Chinese Medicine

  Differentieringen av qi och blod sjukdomar är en av de viktigaste diagnostiska metoder inom TCM. Qi och blod är de mest grundläggande elementen i den mänskliga kroppen, och störningar i någon av dem kan ge upphov till en mängd tillstånd. Dysfunktioner eller avvikelser i meridianerna, kollateraler, olika vävnader och organ i kroppen är alla kopplade till förändringar i qi och blod. Att förstå och behandla dessa sjukdomar är därför mycket viktigt i klinisk praxis.
  Exkl.moms: 280,00 kr Inkl moms: 296,80 kr
 6. Acupuncture for the Eyes

  Denna text är en praktisk handbok som kan användas av akupunktörer att utöka sin praxis till att omfatta sjukdomar i ögonen. Boken ger tydliga, steg-för-steg riktlinjer för diagnos och behandling av en rad olika tillstånd, tillsammans med en diskussion av de resultat som kan förväntas. Akupunktur kan enkelt och framgångsrikt används för att behandla ett brett spektrum av ögonsjukdomar, från konjunktivit och hösnuva till glaukom och makuladegeneration. För vissa förhållanden, såsom degenerativa sjukdomar i näthinnan, det finns ingen effektiv behandling i konventionell medicin, medan andra, såsom akut konjunktivit, erbjuder akupunktur ett alternativ som är snabbare och effektivare än andra metoder. Denna text kommer att hjälpa fler utövare att bli förtrogen med denna viktiga aspekt av terapi och hjälpa patienter lära sig hur akupunktur kan hjälpa till att upprätthålla och återställa hälsan för ögonen.
  Exkl.moms: 230,00 kr Inkl moms: 243,80 kr
 7. Exposition on the Eight Extraordinary Vessels

  Li Shi-Zhen’s ”Exposition on the Eight Extraordinary Vessels (Qi jing ba mai kao)” är bland de mest anmärkningsvärda texter i den kinesiska medicinska litteraturen. Att sammanföra skrifter om akupunktur, örtmedicin och intern kultivering (nei dan), har gjort gällande att blivande adepter och läkare både måste förstå den fulla omfattningen av de extraordinära meridianerna om de hoppas uppnå sina respektive mål. Även om förklaringen är en hörnsten i de extraordinära meridianernas litteratur är det sällan, om någonsin, övervägas på sina egna villkor. Li’s inställning till extraordinära meridian akupunktur och örtmedicin speglar ett perspektiv som skiljer sig avsevärt från de strategier välbekanta för de flesta moderna läsare. Hans arbete med extraordinära meridianer är lika innovativt i sin egen miljö som hans andra nyskapande skrifter, ”Pulse Studies of the Lakeside [Recluse] (Bin-Hu mai xue) och Comprehensive Outline of the Materia Medica (Ben cao gang mu)”, är i deras.
  Exkl.moms: 320,00 kr Inkl moms: 339,20 kr
 8. Rheumatology in Chinese Medicine

  Medan reumatologiska sjukdomar (t.ex. led-och andra muskuloskeletal smärta) är kanske de vanligaste problemen sett i kliniker med kinesisk medicin, hittills har det inte skrivits någon omfattande bok om detta viktiga ämne. Reumatologi i kinesisk medicin är den första i sitt slag på alla språk.
  Exkl.moms: 480,00 kr Inkl moms: 508,80 kr
 9. Manual of Dermatology in Chinese Medicine

  Dermatologi är ett område där traditionell kinesisk medicin med rätta respekteras. Kunskaper i det här området, men kräver specialkunskaper som varken lärs ut på de flesta skolor i väst, eller är lättillgängliga på engelska språket. Manual of Dermatology in Chinese Medicine ger utövaren med den information som behövs för att korrekt behandla hudsjukdomar. De inledande kapitlen diskuterar dermatologi historiskt sett inom traditionell kinesisk medicin, liksom delar av diagnostik, differentiering och behandling som är utmärkande för detta område.
  Exkl.moms: 280,00 kr Inkl moms: 296,80 kr
 10. Gua Sha, Traditional Technique for Modern Practice

  Gua sha har använts i århundraden i Asien och i asiatiska invandrargrupper och med akupunktörer och utövare av traditionell östasiatisk medicin över hela världen. Med utbredningen av traditionell östasiatisk medicin har Gua sha använts över stora geografiska områden och av miljontals människor. Eftersom det stimulerar huden att ta sha utslag till ytan, frigöra det yttre och lösa Qi och blod stagnation är det värdefullt vid behandling av smärta och för funktionella problem med nedsatt rörelse, förebyggande och behandling av akut infektionssjukdom övre luft och matsmältningsproblem och många akuta eller kroniska sjukdomar. Forskning har visat att Gua sha radikalt ökar mikro perfusion som stimulerar immunförsvaret och anti - inflammatoriska reaktioner som kvarstår i flera dagar efter behandlingen .
  Exkl.moms: 600,00 kr Inkl moms: 636,00 kr
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 10 av totalt 39

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4