0item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

Massageoljor

Fallande ordning

   

6 artiklar

 1. TCM Arnicaolja 500ml

  Massage- och kroppsoljor gjorda av de bästa naturråvaror och sammansatta för att minimera risken för allergier vid behandlingar. Arnica massageolja är idealisk för användning både före och efter kroppslig aktivitet och ansträngning. En värmande massage ökar genomblödningen och skyddar musklerna innan aktivitet så att rörelseförmågan stimuleras. Efter aktivitet hålls musklerna varma så att de inte blir avkylda och spända. Arnica massageolja håller huden sund och elastisk och stärker dess naturliga funktion. Registrerad hos Läkemedelsverket.
  Exkl.moms: 215,00 kr Inkl moms: 268,75 kr
 2. Pump till 500ml flaska

  Pump till 500ml flaska.
  Exkl.moms: 20,00 kr Inkl moms: 25,00 kr
 3. TCM Lavendelolja 500ml

  En ekologisk avslappnande massageolja med lavendelolja som vårdar huden och verkar lugnande och harmoniserande. Den milda doften från äkta eterisk lavendelolja löser upp inre spänningar. Den avvägda kompositionen av de olika ekologiska oljorna håller huden mjuk och smidig. Den milda doften av lavendel från äkta eteriska oljor verkar lugnande och rogivande. Registrerad hos Läkemedelsverket.
  Exkl.moms: 215,00 kr Inkl moms: 268,75 kr
 4. TCM Citrusolja 500ml

  Citrus uppfriskande massageolja återupplivar och stimulerar. En uppfriskande massageolja som erbjuder en värdefull vård för torr hud och håller den sund och elastisk. Den uppfriskande massageoljan passar bra för stimulerande massage och daglig kroppsvård. Oljan har en fräsch och frisk doft från äkta eteriska citrus- och mandarinoljor som verkar väl för både kropp och själ. Registrerad hos Läkemedelsverket.
  Exkl.moms: 215,00 kr Inkl moms: 268,75 kr
 5. Classic Liniment

  Klassisk massage före aktivitet minskar risken för skador/sträckningar.
  Exkl.moms: 60,00 kr Inkl moms: 75,00 kr
 6. TCM Havtornolja 500ml

  Havtorn är en uppfriskande massageolja som erbjuder en värdefull vård för torr hud, med essentiella fettsyror vårdar och återställs hudens fuktbalans. Den uppfriskande massageoljan passar bra för stimulerande massage och daglig kroppsvård. Oljan har en fräsch och frisk doft av havtorn som verkar väl för både kropp och själ. Registrerad hos Läkemedelsverket.
  Exkl.moms: 215,00 kr Inkl moms: 268,75 kr
Fallande ordning

   

6 artiklar